čtvrtek 13. prosince 2012

Beznaděj

Dnešní sen začíná na místě náramně připomínajícím pokoj jedné vysokoškolské koleje v Praze. Pohled z okna se však od reálu velmi odlišuje.

Najednou se ocitám venku na místě, kam je vidět z okna pokoje. Mluvím s E*H*, místopředsedkyní nejmenovaného občanského sdružení. Cosi mi vyčítá. Její důvody jsou však zcela zjevně nesmyslné, zcestné a zavádějící.

Po chvíli si uvědomuji, že za ní stojí většina členů onoho občanského sdružení. Znovu říkám, že uvedené důvody jsou nesmyslné, tentokrát tak, aby slyšeli všichni slyšeli. Ve skupině zavládne zmatek. Po chvíli sledování je mi jasné, že ve skupině není vůle cokoliv měnit. Stejně tak vidím M*P*, jednoho z účastníků akcí pořádaných občanským sdružením, jak se mu nastalá situace nelíbí. Odcházím zpět do onoho pokoje.

Po chvíli přijde M*P* s prosbou. Neví, co má v této situaci dělat a žádá mne o radu. V tuto chvíli se probouzím ze snu s pocitem zklamání, protože mu nedokážu pomoci.

1 komentář:

  1. Docela mě překvapilo, že ti do snu vstupuje M*P*, který se ještě dění ve sdružení, jehož jméno se nemá jmenovat, který se ještě neúčastní jako člen. Zjevně si se s ním teď někdy potkal.

    Jinak sny, které předvídají nějaký výsledek (sdružení bude mít během 48 hodin členskou schůzi) se mohou nazývati věštecké, zvlášť, když se splní. Uvidíme, co budou říkat někteří členové po schůzi...

    OdpovědětVymazat