pondělí 11. března 2013

Vypuštěná přehrada

Sen začíná v situaci, kdy se s bráchou a rodiči plavím po nějaké přehradě. Jedeme ve dvojicích na dvou lodích. Lodě vypadají jako nějaké nafukovací hračky, jenom malinko větší. Diskutujeme o tom, že se přehrada začíná vypouštět a že to možná nestihneme. Ať je to "to" cokoliv.

Najednou se ocitáme v jakési ohradě, která je ze tří stran obehražena prkny a má strop. Čtvrtá stěna je za mými zády a není vidět, jak je tvořena. Na prkna přivazujeme dvě PET lahve s blíže nespecifikovaným obsahem. Tímto jsme splnili to, co jsme splnit měli. Přehrada je v tu chvíli již vypuštěna a my řešíme, jak se dostat zpět. V tuto chvíli se probouzím s pocitem, že pokračování již není důležité.

1 komentář:

  1. Tohle je pro mě pocitově pohodový sen, ale to je tím, že nevím, jak přesně vypadala ta diskuze a jak úděsně moc spěcháte s přeplutím. To je asi nejdůležitější okamžik snu, ale jak už jsem řekl, mám pocit že to nebylo moc žhavé.

    Mohli bychom se následně dohadovat o tom konci, ale zase - máš pocit, že pokračování není důležité, tak bych to tak nechal.

    Jako takovou zajímavůstku bych si ohodnotil onu situaci s PET lahvemi - děláš legální nebo nelegální věc? Je to věc někomu natruc? (a tak dál a tak dál). V mých snech to má svůj význam, ale stejně často mám ze sna pocit, že výše zmíněné otázky respektive ve snu nejsou ani naznačeny. Ale myslím si, žes měl z vykonání činu minimálně dobrý pocit...

    OdpovědětVymazat