pondělí 30. července 2018

Lokomotiva a hroch

Zase chvíli žádný sen a dneska dva. Stejně je zvláštní, jak ty sny fungují.

První sen se odehrává v nějakém železničním depu. Dostávám úkol nalepit takové to bílé číselné označení na bok jedné z lokomotiv. Dostanu nějaké propriety, které jsou ve snu dost rozmazané, a bejakeně mladého pomocníka. Přijdeme k lokomotivě a tam zjistím, že část označení už tam je nalepená. Akorát že je to nalepené špatně. Sedím tam na nějaké betonové zídce, koukám na to špatně nalepené označení a přemýšlím, co s tím. A tímto sen končí.

Druhý sen je poněkud zvláštnější. Dostaneme se do nějaké budovy. Jsme na nějakém tmavém patře, možná podzemním. Z ničeho nic na nás zaútočí hroch. Snažíme se utéct do výtahu, ale tam se dostane za námi. Nejprve jsem v roli nějakého vůdce. Poté jako by trochu ustupuji. I tak ale vymyslím plán, jak hrocha odlákat a sami nastoupit do výtahu a odjet. Dojedeme pravděpodobně na povrch, kde nás vítá spousta lidí. Chvíli mi přijde, že oslavují mne jako vůdce či velitele. A tím sen končí.

1 komentář:

  1. Ahoj, první sen mi zdá být takový klasický, programátorský, kdy opravuješ chyby, které spáchal někdo jiný. A to že máš rád lokomotivy byl jen takový snový bonus :-)

    OdpovědětVymazat