neděle 19. srpna 2012

Cesta

Nějak se v poslední době vyrojilo větší množství snů. Tady je další z noci na dnešek.

Sen začíná okamžikem, kdy stojíme na jakémsi parkovišti u benzinové pumpy. Nejspíš se jedná o pravidelnou přestávku na nějaké delší cestě. Přesný počet lidí lze jen těžko určit, s jistotou však můžu tvrdit, že jede víc jak jedno auto. Stejně tak lze jen velmi těžko určit jednotlivé osoby až na jednu osobu - mého bratra.

Je zcela zjevné, že až do této přestávky jsme řídil já a po této přestávce usedá za volant právě brácha. Vyrážíme jako první auto naší skupiny. Na cestě se však vyskytuje objížďka a ze značení není absolutně jasné, kudy jet. V tuto chvíli já vystupuji jako někdo naprosto přesně znalý situace a velím kudy jet. Po pár ujetých metrech se probouzím ze snu s pocitem, že je to přece jasný jak facka.

1 komentář:

  1. Já stále (od tvého minulého snu) vidím paralely s tím, co se děje v nejmenovaném sdružení, dokonce se odvážím rozdělit ten sen na minulost, přítomnost a budoucnost :-)

    MINULOST: To, že není jasné, kolik aut jede a kdo vlastně je poměrně jasná paralela na aktivní a neaktivní členy onoho sdružení.

    SOUČASNOST: Od určité chvíle nejsi pánem situace v onom sdružení a jsi vožen kýmsi, jež je ve snu hrán tvým bratrem. Sice možná správným směrem, ale... (napadá mě několikery důvody, proč to je bratr, to kdyžtak mimo tento blog doproberem)

    BUDOUCNOST: Pak zbývá ona křižovatka s objížďkou, kdy ty jasně víš kudy jet, jen je po potřeba vyjádřit, a nechat ostatní, aby tě poslechli. A protože vidím stále tu paralelu, a ty víš jak v onom sdružení dál, skoro bych uvažoval nad tím, hodit onu vizi na papír. Aspoň to zkusit... :-)

    OdpovědětVymazat