středa 15. srpna 2012

Stereotyp

Zdál se mi takový podivný sen. Vlastně byl úplně kraťoučký.

Jdu po jakési asfaltové silnici v lese. Po chvíli dojdu ke křižovatce s autobusovou zastávkou. Postavím se na zastávku a čekám na autobus. Poté střih a znova jdu po té silnici a znova se postavím na zastávku. Po třetím opakování sen končí.

Skoro by se dalo říct, že to něco znamená.

3 komentáře:

  1. Tento typ snů mívám taky, byť o jeden level vyšší. Autobus přijede, odveze mě, ale jeho první následující zastávka po jízdě krajinou je právě ta, na které jsem nastoupil. Vystoupím a obvykle jsem nucen do rozhodnutí či akce. Klidně bych mohl znova nastoupit a zkusit druhé kolo, ale...

    Takto postavený sen je jednoznačně reakce na čerstvý prožitek, který ti podvědomě nejde z hlavy. Mě se to stává tehdy, pokud se impulsivně rozhodnu pro "A", ale ráno druhý den, když už jsem v klidu (což obvykle ale už bývá pozdě) si začínám uvědomovat, že taky bylo řešení "B" a že asi bych s tím měl ještě možná zkusit něco udělat. Před spaním se tím ale vědomě nezabývám, maximálně si říkám "jo, dobře to já udělal",leč podvědomí se tím už zaobírá a tento názor nesdílí.

    Protože si mi nic neříkal, že by se ti dělo ošklivého,traumatizujícího apod., a byl jsi vlastně "jen" po jistém blogpostu a dvou příspěvcích na FB, které nevzbudily správné reakce, přijde mi, že podvědomě si říkáš, že jsi "to" měl udělat trošku jinak (osobně bych ti třeba na blogpostu vytkl, žes nemluvil o páteční jízdě za kamarády). Otázkou je, co je to to "TO" :-D Na tu ti mohu jen nabídnout teoreticky možné odpovědi na téma "napsat/napsat jinak/nepsat" blogpost, FB statusy, email D*O*, či případně "tvrdě ignorovat" ty h****a ze skupiny, jejíž jméno se nevyslovuje, či jim vynadat soukromým emailíken ;-) Nebo taky úplně něco jiného, když je to "TO" takto nepřesně popsáno.

    Každopádně mi dej vědět, jak to vidíš, ať už zde, nebo nějakým soukromým kanálem

    OdpovědětVymazat
  2. Problém je v tom, že neutěšený stav trval už cca rok. Možná celý ten rok šlo udělat něco jinak.

    OdpovědětVymazat
  3. ano, možné je vše, udělat se dalo věcí, protože to "TO" může být cokoliv - minimálně z mého pohledu, kdy nevidím, co celé dny všechno děláš. :-)

    Jinak máš asi pravdu, v jisté skupině lidí se dalo dělat pár věcí jinak, ale to by přesahovalo hodně původní popis snu...

    OdpovědětVymazat