úterý 14. září 2010

Předpověď

Ano, dopadlo to přesně tak, jak jsem si myslel.

Může mě těšit to, že jsem se svojí předpovědí věcí příštích trefil naprosto přesně.
Může mě štvát, že někteří v mém okolí mě neberou takového, jaký jsem. Může mě ale těšit, že jsou i lidi, kteří mě berou takového, jaký jsem.

Variant je zjevně několik. Zkusíme jít přes mrtvoly to svou vybranou variantou?

2 komentáře:

  1. Jak vidím a odhaduji, zaobíral ses onou obálkou, kterou jsme oba nafasovali v hospodě na F* (co jsem si ji přejmenoval na hospodu U SUCHÁNKÜ), kde nás hodnotilo 10 lidí z plánovaných 28. Osobně jsem se nad svými hodnotícími listinami zasmál, protože jak mě asi může ohodnotit někdo, s kým jsem se viděl v součtu asi tak tři týdny (hrubého) času?!? Nebo mé hodnocení co dělám špatně na táboře: Furt si zalezlý u počítače - to by asi počítačák měl bejt nebo ne? A kdo s mým obličejem pískal na táboře fotbaly a dělal řešitelku?!? Ále, co se budu rozčilovat, poučení jsem si vzal - už nikdy nebudu odpovídat hláškami z IT CROWD.

    Co jsem se tak bavil s Ojtem - jel taky do Mostu - tak u sedmi listů z deseti dokázal uhodnout, kdo mu to napsal, takže anketa byla fakt anonymní (a u zbylých tří věděl, kteří tři zbylí lidé se motali u obálek). Zkusím si to taky odhadnout, ať mám trošku veselo.

    Jinak máš pravdu, variant je několik, doporučím ti přetvářku. Mile se usmívám v práci na paní co donáší říďovi a za úsměvem si myslím cosi o chrochtajících zvířátkách... Myslím si že je to "TO" co se chce po tobě,ale protože jsem neviděl tvé dotazníčky, tak si to opravdu jenom myslím ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vzpomněla jsem si na kamarádovo: "Cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly." Nikdy nevím, jak přesně je ten citát myšlen, nechápu ho, ale prostě jsem si na něj vzpomněla a napsala Ti ho tady. Nikdy se nezavděčíš všem... a neboj, já budu vždy patřit do té druhy skupiny!

    OdpovědětVymazat