pondělí 13. srpna 2018

Dozor

Sen se podle osob odehrává na nějaké akci Mensy. Je zde spouo dětí ve věku cca od 5 do 10 let a pár dospělých. Když sen začíná, děti stojí v kruhu a dospělí se rozestavují za ně. Také si někam stoupnu. Dospělých je zjevně výrazně méně, než dětí.

Asi někdo z organizátorů zavelí, že každý dospělí si má vzít na starosti 3-5 dětí. Nejprve si vezmu 3 děti stojící přímo přede mnou. Vzhledem k tomu, že dospělých je málo, později si přiberu další 2 po levé ruce. Tam je mezera mezi dospělými.

Začínáme dělat jakési pokusy s ohněm a s různými látkami. Někteří se snaží, aby jim hořící zápalka nad hořlavou kapalinou hořela, ale většinou jim oheň zhasne. Naopak mě se to téměř vždy povede. Možná i proto se chodí dívat lidi i od jiných skupin.

Později si všímám, že kolem našeho stanoviště je poněkud nepořádek. I tak se probouzim s dobrými pocity. Převládá pocit, radosti ze hry. Po dlouhé době mám pocit, že jsem si něco opravdu užil. Později po probuzení si říkám, že to bylo spojeno s dětskou hravostí a nevinností.

Žádné komentáře:

Okomentovat