úterý 14. srpna 2018

Zemědělství

Tohle je takový sen na pokračování. Začíná se tím, že obcházím kolem panelakp, kde bydlím, a hledám místo pro své malé pole. Nakonec najdu jedno pěkné místo. Je to tak akorát na traktůrek. A je tam i dobře přístupná příjezdová cesta. A taky je to přirozeně ohraničené stromky.

V této chvíli přichází přerušení snu. Při jeho pokračování vytahujeme bratrovu starou motorku. Vyzkouším se na ní projet. Nejdřív mi nejde přidat plyn víc jak trochu. Pak mi brácha poradí nějaké tlačítko, kterým se ten plyn odblokuje. Tím se rozjezdu trochu rychleji. Projížďka dobrý. Ale pro účely přestavby na zemědělský stroj je to celkem nevhodné. Uklidíme všechno nářadí a motorku a odcházíme na oběd. Říkám všem, že ta přestavba bude stát nějaké úsilí, čas a peníze a že je tedy jednodušší koupit jednoúčelový stroj přímo na zemědělství. Pak je ve snu vidět, že ostatní nejsou o tomto úplně přesvědčení, ale možná i budou souhlasit. A tím sen končí.

Mimochodem, okolí paneláku je velmi podobné tomu, kde jsme dříve bydleli.

1 komentář:

  1. Zajímavý sen, a přemýšlím nad ním. Jednak mi přijde na stejné téma jako "Lokomotiva a hroch", tzn. "Jaroušku snaž se"

    Být to můj sen, tak hledám nějaké příznaky toho, že by sice traktůrek koupit šel, ale bylo by to spojeno s nějakým nebezpečím (ostřelovači, zatýkání, apod.), ale to u tebe nehrozí. Myslím...

    OdpovědětVymazat